Logótervezés

A logó egyszerű, mégis egyedi. Könnyen megjegyezhető, azonosítható. Időtálló és minden felületen „működik”. Mert a logód Te vagy. A céged, vállalkozásod, a terméked. Megkülönböztet, kiemel a tömegből. Lehet betűlogó, embléma, monogram, szimbólum, absztrakt jel… ezek kombinációja stb. Hogy melyik illik Hozzád és a Te vállalkozásodhoz? Közösen megtaláljuk!
A logó egyszerű, mégis egyedi. Könnyen megjegyezhető, azonosítható. Időtálló és minden felületen “működik”. A logód Te vagy. A céged, vállalkozásod, a terméked. Megkülönböztet, kiemel a tömegből.

Hogyan működik nálam a logótervezés?

Előzetes egyeztetés alapján megismerem a vállalkozásod, az új irányokat, terveket. Ezt követi az ügyfélkör elemzése, versenytársak feltérképezése. Az egyediség minden esetben ott kezdődik, hogy ezeket átbeszélve meghatározzuk a vállalkozás erősségeit, valamint a kulcs üzeneteket, egyfajta szlogent ha úgy tetszik.

Logódesign, ami több variációt jelent, tervezéssel, és az irányok közös meghatározásával. Szükség esetén koncepció módosítással.

Logóval, illetve arculattal harmonizáló tipográfia (pl.: betűtípus) kiválasztása.

Ezek után kezdődik a logó kidolgozása, részeredmény egyeztetése, prezentálása. (szükség esetén finomítás).

Ha az elkészült logóval elégedettek vagyunk, következik a logó véglegesítése, valamint az egyeztetett fájlformátumok előkészítése az átadásra.

Scroll to Top