Legyen a Tiéd a következő...

Logódesign egy családi gazdaság számára

A hely, ahol kizárólag természetes alapanyagokat vásárolhatsz, szívvel-lélekkel termesztett zöldségek, gyümölcsök, nevelt állatok. A logó megalkotásakor fő szempont volt a természetesség, a szivvel-lélekkel attitüd megjelenitése. Szineiben a lendületesség, vidámságé a főszerep. A logó könnyen megjegyezhető, jól utal a vállalkozás hitvallására

Logó-,  arculat, weboldal egy yoga oktató-, életmód tanácsadó számára

Nicole egy fantasztikus, lendületes személyiség. Hitvallása szerint a lélek egy megfoghatatlan, gyönyörű misztikum, mely szemléletmódot az órákon is sikeresen kamatoztat. Logó, arculat, weboldal, névjegykártya, szórólap, egy szóval minden, ami egy induló vállalkozásnak szükséges.

Logódesign menedzsment tanácsadó vállalkozás számára

A logódesign megalkotása során fontos volt hogy a vállalkozás alapértékeit a profizmussal, határozottsággal ötvözve kommunikálja. A vállalkozás profiljához leginkább passzoló színvilág, és forma került meghatározásra és tökéletesítésre. A végeredmény határozott, biztonságot és profizmust sugárzó.

Logó-, arculat és webdesign személyi edző számára

Évi egy lendületes, pozitív személyiséggel megáldott hihetetlenül profi a szakmájában. Ez a logó megalkotása során is fő irányvonal volt. Színeiben Évi színtípusának meghatározó színei szerepelnek, a dinamizmus és profizmus ötvözésével. A logó egy betű és szimbólum logó ötvözése.

Logódesign egy coaching és tanácsadó vállalat számára

Logópályázati anyag. Egy coachinggal foglalkozó cég számára készült ez a szimbólum logó. A kérés az volt, hogy a fő üzenetek kerüljenek előtérbe. A képzés, emberek együttműködése, és az csapat. A kék és a zöld harmóniája a logót még inkább erősiti.

Logódesign egy  férfi ékszer márka számára

Szimbólum logó, mely a kezdőbetűkkel (szürke F betűk egymásba fordítva) kombinálva remek kompozíciót alkot. Erős, határozott markáns megjelenés, az ékszer kifinomultságával ötvözve. Színeiben a fekete és a szürke párosul, mely remekül utal az ékszerre.

Logódesign egy kerékpárkölcsönző számára

Vidám, fiatalos, lendületes logó. Jól megjegyezhető, figyelemfelhívó, és utal a vállalkozás profiljára, és a cégnévre. Egyszerű, de nagyszerű.

Logódesign egy szállítmányozási vállalat számára

Minimalista, mégis professzionális stílus. Egyszerű, de mégis jól érvényesül a különböző felületeken. Online, és print anyagokon és remekül működik. 

Logódesign egy rendezvényszervező cég számára

Logópályázati anyag. Fiatal, lendületes, energikus. A logó tervezése során külön kérés volt, hogy a cégnév jelenjen meg, mellőzve, illetve minimalizálva az egyéb nagyobb szimbólumokat. A kérésnek eleget téve, minimális szimbólummal, a név került a középpontba, mégis kifejezi a cég lendületét és szolgáltatását. 

Logódesign-, webdesign egy fémmegmunkáló cég számára.

Minimalista design elvén készült ez a menő egyvonalas logó. Színeiben a frissesség és a fémesség jelenik meg. Erős, határozott, jól megjegyezhető. Igazi ékessége pl. egy névjegynek.

Logódesign egy fitness studió számára.

Fiatal, lendületes, nőies. A logó alapja egy betű logó, mely egy lótusz virág szimbólumával ötvözve igazán egyedi és különleges lett. Színeiben a sötét, mégis nőies elegancia a domináló. Remekül működik nyomtatott formában és online egyaránt.

Logódesign ingatlan üzemeltető cég számára

Logópályázati anyag. Szimbólum logó, mely a vállalat kezdőbetűjéből indul. Több variációban is érvényesül a logó. Egyszerű, minimalista, mégis határozott profi megjelenést biztosit.

Logódesign egy új streaming szolgáltató számára

Logópályázati anyag. Szimbólum logó, az „új élet” egy életjellel szimbolizálva. Minimalista, fiatalos, mégis markáns megjelenés, mely kitűnik versenytársaitól. Színeiben a kék szintén a fiatalosság, a célcsoportnak szól.

Logódesign egy gyermektábor számára

Nyertes logópályázati anyag. Szimbólum logó, fő motívuma a szentjánosbogár, mellett a vallás jelképe. Minimalista, könnyen megjegyezhető, azonosítható. Külön kérés volt, hogy „kézzel is könnyen lerajzolható” legyen. Tökéletes weboldalon, illetve nyomtatott anyagokon egyaránt. 

Logódesign belvárosi kávézó számára

Logópályázati anyag. Szimbólum és név logó ötvözete. Minimalista, fiatalos, ugyanakkor markáns megjelenés, mely kitűnik versenytársaitól. Színeiben a kávéhoz illő földszínek dominálnak. 

Logódesign belvárosi önkiszolgáló mosoda számára

Logópályázati anyag. Szimbólum és név logó ötvözete. Fiatalos, menő, ugyanakkor markáns megjelenés, mely kitűnik versenytársaitól. Színeiben a kék árnyalatai szerepelnek, a mosást szimbolizálva.

Logódesign egy virágkötészet számára

Egyszerű, nőies és szívmelengető. Szimbólum logó, mely a róka, és a rózsa ötvözete. Fiatalos, menő, ugyanakkor markáns megjelenés, mely kitűnik versenytársaitól. Színeiben a pink és az arany szerepelnek, a foxrose alapítójának kedvenc színei. 

Logódesign egy partykellék és játékbolt számára

Logópályázati anyag. Vidám, fiatalos szimbólum logó. Tréfagyár, ahol a vicces meglepetések készülnek. Színeiben a vidámság és a boldogság jelenik meg. 

Logó-, és arculatdesign egy körmös számára

Rami egy szuper körmös, elegáns és vagány egyszerre. Ezt kellett tükrözni a logóban és a hozzátartozó arculati elemekben egyaránt. A végeredmény igazán csini lett.

Logó-, és arculatdesign egy Balaton parti lakberendező számára

Dóri egy szuper szépérzékkel, és igazán sok kitartással megáldott lakberendező. A Balaton mellett tevékenykedik, igy egyértelmű volt a stílusban mindenképp meg kellett jeleníteni a Balaton szellemiségét.

Logódesign egy napszemüveg márka számára

Logópályázati anyag. Letisztult, határozott, utaljon a termékre. Ezek voltak a fő irányelvek. Mai fiatalos lendületes. A márkanév megjelenítése markánsabb betűtípust kapott, hogy még inkább beégjen az emberek tudatába.

Logódesign hűtő berendezéseket forgalmazó cég számára

Logópályázati anyag. Letisztult, határozott, erős megjelenés. Betű logó, mely a márkanév kezdőbetűiből áll össze. Egyszerű, de nagyszerű megoldás.

Logódesign ékszermárka számára

Ez is én vagyok, csak egy másik szerelem vállalkozásban. A logó megalkotása során talán itt van mindig a legnehezebb helyzetben az ember, mert saját magával egyeztetni kemény menet. De sikerült összehozni. Szimbólum és betű logó egyvelege, elegáns vonalvezetéssel és hozzáillő elegáns fonttal.

Logódesign egy kandalló gyártó cég számára

Logópályázati anyag. A briefben megfogalmazott kérések a minimalista megjelenés, mely mégis utal a kandalló és tűz motívumra, ezáltal a cég profiljára. Színeiben a föld színek domináljanak. Határozott, mégis lágy megjelenés. Minőséget és bizalmat sugároz. Klasszik szimbólum logó beépítve a brand névbe. Több variáció készült a logóra.

Logó-, és arculatdesign egy kertészeti vállalkozó számára

Dani egy új vállalkozásba kezdett, ehhez kérte a segítségem. Az arculat kialakítása során a kérés csak annyi volt, hogy a logó legyen mai, menő, egyszerű, mégis markáns megjelenésű. Színeiben a kertészetre asszociálva a zöld dominál. Szimbólum és betű logó ötvözete.

Logódesign egy coach számára

Karolina több mint egy évtizede a szakmában van, profizmusát szerette volna megjeleníteni a logóban is. Elegáns, egyszerű mégis jól megjegyezhető logó készült. Színeiben a föld színek dominálnak, nyugalmat bizalmat sugallva. J és a K betű ötvözete.

Logó-, és arculatdesign egy kávézó számára

Szecessziós stílus jegyeket hordozó kávézó arculata valósult meg. A logó remekül visszaadja a szecessziós stílust, egyszerű mégis ütős megjelenés. Remekül mutat online és print anyagokon egyaránt.

Logó-, és arculatdesign egy sminktetováló számára

Berni a most induló sminktetováló vállalkozásával kapcsolatban keresett meg. Logót és komplett arculatot kért. A logó a neve kezdőbetűiből áll, elegáns, nőies, pont mint ő. Szinvilága az arany és púder. 

Logó-, és arculatdesign egy lakberendező vállalkozás számára

Adri egy speciális stílust képvisel lakberendezés területén. Hygge életérzés ami alapján dolgozik, és amit átad az ügyfeleknek is. A logó is ennek szellemében készült. Fontos szempont volt a hygge irányvonal interior párosítása. Egyszerű letisztult mégis megragadó megjelenés. 

Címke design egy új brand számára

Csomorika elnevezésü bor különlegességek. A logó megtervezésekor a Csomorika és a vidék jellegzetessége került előtérbe. Minimalista megjelenés, a szőlő ötvözésével. Több variáció is készült, színeiben egy világos és egy sötét megoldás. Mindkettő remekül működik. 

Ha szívesen dolgoznál velem, egyeztessünk!

Küldj expressz üzenetet!
Scroll to Top